Cunoscutul manelist Nicolae Guta a fost jefuit de 200 milioane de lei vechi chiar de „baiatul in casa“, pe care si-l angajase in urma cu o saptamana. Acesta din urma, Ionut Gabriel Ferent, a disparut cu tot cu bani, dar a fost prins la scurt timp.
Cunoscutul manelist Nicolae Guta a fost "usurat" de aproximativ 20.000 lei, bani pe care ii avea intr-unul din apartamentele sale din Bucuresti, de un tanar de 18 ani, din Adjud. Imediat ce a sesizat lipsa banilor din locuinta, Guta a observat si disparitia lui Ionut Gabriel Ferent (foto), un tanar adjudean pe care-l luase ca "baiat in casa" de mai bine de o saptamana. Manelistul a reclamat furtul banilor la Sectia 11 Politie-Bucuresti, pentru ca miercuri seara, in jurul orelor 22.30, sa-i sesizeze telefonic si pe politistii adjudeni.

Cum Guta le-a dat toate datele de identitate ale lui Gabriel Ferent, politistii au mers sa-l caute imediat pe acesta, gasindu-l insa la niste rude de pe raza unei comune bacauane. "Am fost sesizati telefonic de catre Nicolae Guta, despre faptul ca in seara zilei de 1 mai, din locuinta sa din municipiul Bucuresti, Ionut-Gabriel Ferent, 18 ani, din Adjud, i-a sustras din geanta sotiei suma de aprox. 20.000 lei. Tanarul, care-l ajuta pe cintaret la treburile casei, a fost depistat, de la acesta fiind recuperati bani si bunuri in valoare aproximativa de 9.000 lei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.