Pepe, a ramas fara permis auto, marti la pranz, dupa ce a fost inregistrat de radar conducand cu peste 100 de kilometri pe ora, intr-o localitate buzoiana.

El se grabea sa ajunga in Crangul Petresti, de langa Focsani, unde trebuia sa cante la o petrecere campeneasca organizata de PSD Vrancea.

Radarul postat pe Drumul European 85, in comuna Oreavu, a inregistrat, in ziua de 1 Mai, la ora 11, un autoturism Skoda, care rula dinspre Bucuresti cu 115 kilometri pe ora, in localitate, la volanul caruia era Pepe. Desi politistii au realizat imediat cine e vitezomanul, nu au ezitat sa-l sanctioneze pe cantaret pentru depasirea vitezei. Astfel, artistul a ramas fara permis auto si va fi pieton pentru urmatoarele 90 de zile. in acest termen Pepe trebuie sa sustina un nou examen auto.

Dupa ce a ramas fara permis, ziua a continuat prost pentru artist, care odata ajuns la Focsani, s-a vazut nevoit sa intre in spectacol, dupa blondele de la Etno, desi el fusese anuntat cap de afis al serbarii campenesti. Din cauza faptului ca cerul era plin de nori in Crangul Petresti la spectacol abia daca se adunasera 500 de vranceni.

Politistii buzoieni au bagat spaima in vedete. Numai in anul 2006, echipajele de la Circulatie au ridicat permisul de conducere Ioanei Basescu, fiica cea mare a presedintelui si prezentatorului Antenei 1, Andrei Zaharescu. si Luminita Anghel a fost victima a radarelor buzoiene, interpreta fiind prinsa la sfarsitul saptamanii trecute, la iesirea din localitatea Caldarusanca, sofand cu 155 de kilometri pe ora. Politistii au amendat-o pe artista si i-au suspendat permisul pentru 90 de zile.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.