Cea mai do­­rita fe­­me­ie din Roma­nia, Nicoleta Luciu, este ga­­ta sa renunte la haine pentru juca­torii echipei nationale. Momen­tan, fotba­listii "tricolori" pot visa cu ochii deschisi, pentru ca focoasa bruneta se va dezbraca pentru ei doar daca acestia vor castiga Campionatul Mondial. Nicoleta a dezvaluit, in exclusivitate pentru Click!, faptul ca nu este dinamo­vista, asa cum se stia. Totusi, vedeta recunoscuta pentru bustul sau impresionant a tinut sa-i felicite, prin intermediul nostru, pe elevii lui Mir­cea Red­nic pentru se­­zo­nul foarte bun pe care l-au fa­­cut si le-a urat bafta in cu­­pele europe­ne.

Click!: Dinamo­vis­tii sunt la un pas de titlul de campioa­na. Te bu­­curi? Se stie ca esti o mare fana...

Nicoleta Lu­­ciu: Nu tin cu Di­­namo in mod special sau mai mult decat tin cu oricare alta echipa din Ro­­mania! Oricum, feli­­ci­tari baietilor, pentru ca imi imaginez ca au mun­­cit din greu ca sa ajunga unde sunt.

Mergi pe stadion? Care a fost ul­­ti­mul meci pe care l-ai va­­zut "pe viu"?

Acum cativa ani ma mai duceam, dar in ultima vreme nu mai am timp. Nu mai tin minte care a fost ultimul meci de fotbal pe care l-am vazut, a fost tare de mult. Am fost la meciuri cu toate echipele bucu­­restene, Dinamo, Steaua sau Rapid. S-a nimerit sa fiu intr-un grup de prieteni care mergeau des la meciuri. Am foar­te multe prietene carora le place fotbalul mai ce­­va ca barbatilor. Cand mer­­geam pe stadion, imi placea foarte mult atmosfera de pe stadion si pasiunea pe care o pun oamenii in acest sport.

Dar la televizor te uiti la meciuri de fotbal?

Nu apuc sa ma uit prea mult la tevizor, dar mai citesc din cand in cand ziarele sportive de la colegii din echipele de filmari. La partidele importante cred ca se uita toata lumea si ma uit si eu atunci cand am timp.

Ai urma exemplul unor vedete din afa­­ra, care, din dragoste pentru o anumita echipa, s-au dez­­bracat pentru jucatori dupa o victorie importanta?

Daca nationala Ro­­maniei ar castiga vreodata Cupa Mondiala, as fi foarte fericita sa fac un calendar. Ar fi felul meu de a-i feli­cita pentru victorie si tot efortul depus.

Ai accepta sa moderezi o emisiune de sport? Ai fi tentata sa prezinti stirile sportive?

Avand in vedere ca nu am cunostinte cu adevarat temeinice in acest domeniu, nu cred ca as risca sa moderez o emisiune sportiva. Daca totusi va trebui, mi-as lua o perioada in care sa ma pun la curent cu tot si apoi sunt convinsa ca n-as avea nici o pro­blema. Cat despre stirile sportive, nu cred ca as spune nu.