Ce nu face dragostea din om! De cind l-a intilnit pe fotbalistul Claudiu Niculescu, DJ-ista de la MTV, Diana Munteanu, are certitudinea ca el este sufletul ei pereche.
Cei doi se vor casatori pe 24 iunie, iar nunta o vor face la Palatul Snagov. Nasi de cununie vor fi Cristian Borcea si sotia sa, Mihaela. Cei doi indragostiti au demarat deja pregatirile pentru eveniment, iar Diana a inceput sa colinde magazinele si sa consulte colectiile marilor creatori din Romania si din lume, pentru a se decide ce rochie va purta. Claudiu este prins acum cu antrenamentele.

De dragul iubitului ei, Diana este dispusa sa se inteleaga bine si cu Lidia Niculescu, fosta sotie a sportivului, cu care acesta este intr-un proces de marire a pensiei alimentare. Cu copiii viitorului sot, vedeta se intelege bine. Daca lucrurile se vor rezolva intre Lidia si Claudiu, nu ar fi exclus ca blonda s-o invite pe rivala sa chiar si la nunta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.