Nu mai e un secret pentru nimeni ca intre Cosmina Pasarin (care joaca acum intr-o noua telenovela, produsa de Lazarov, pentru Kanal D) si DJ Pagal s-a infiripat o poveste de dragoste. Ii intilnesti la evenimentele mondene, iar bruneta merge deseori in cluburile unde iubitul sau mixeaza muzica.

Este stiut faptul ca amindoi au o slabiciune pentru petreceri si, nu de putine ori, au fost surprinsi in stare euforica prin diferite cluburi. Insa, de cind sint impreuna, par sa fi lasat acest obicei si au ginduri serioase in ceea ce priveste relatia lor. Se aude ca DJ-ul i-a oferit deja Cosminei inelul de logodna, din aur alb, si a invitat-o, dupa aceea, la o cina romantica. Tinind cont ca multe dintre vedetele noastre isi vor uni destinele in urmatoarea perioada, nu ar fi exclus ca si despre cei doi amorezi sa auzim ca s-au casatorit in mare secret.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.