Actorul Danny DeVito va lansa, in vara acestui an, un sortiment de lichior de lamiie care ii poarta numele, potrivit ziarului britanic "The Sun". DeVito a aparut beat la o emisiune tv difuzata in direct in noiembrie 2006, dupa o noapte in care bause limoncello (un lichior de lamiie italian - n.r.), cot la cot cu prietenul sau actorul George Clooney.

El l-a insultat pe presedintele american George W. Bush si chiar s-a asezat in bratele prezentatoarei emisiunii, Rosie O`Donnell. "Ultimele sapte lichioruri (pe care le-am baut- n.r.) m-au dat gata", a spus atunci DeVito. In prezent, actorul lucreaza cu o firma care produce o astfel de bautura la lansarea sortimentului Danny DeVito`s Premium Limoncello. O sticla de limoncello sub marca Danny DeVito va costa in jur de 25 de dolari si va incepe sa se vinda in magazine din vara acestui an.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.