Andreea Balan a filmat duminica un nou videoclip la piesa "Prinde-ma", care a costat nu mai putin de 8.000 de euro. Chiar daca formeaza inca un cuplu, Keo nu va mai aparea alaturi de solista.

Locatia aleasa a fost un studio din Bucuresti. Filmarile au durat toata ziua sub indrumarea regizo­­rului Dragos Buliga. Daca la precedentul clip in care a aparut impreuna cu iubitul ei, Keo, Andreea a avut o imagine de fata rea, acum ea a mizat pe o aparitie mult mai cumin­­te. Pentru aceasta, fosta componenta a trupei An­­drée s-a facut din nou blonda.

tinutele purtate de Andreea au fost si ele mult mai colorate, pana acum ea preferand sa se imbrace mai mult in negru. Keo si-a ajutat si de aceasta data iubita, el fiind cel care a compus versurile piesei "Prinde-ma, aprinde-ma". Andreea este personajul central al povestii, ea fiind secondata de dansatoarele sale

'Sunt OK cu Keo>>

in ultima vreme, au tot aparut zvonuri legate de o posibila despartire intre Andreea si Keo. Acesta a fost banuit de presa de scandal ca ar avea o iubita in Elvetia. Solista ne-a declarat insa ca totul " e ok" intre ea si iubitul ei. in plus, a tinut sa infirme faptul ca vor pleca impreuna intr-o vacanta in Egipt, precizand ca doar si-ar dori foarte mult sa vi­­ziteze aceasta tara in viitor.