In sfirsit, Julia de la Essentza a stabilit data nuntii. Solista isi va uni destinul cu iubitul ei, Bogdan Jianu, pe 2 septembrie. Blonda traieste de sapte ani o frumoasa poveste de dragoste cu barbatul pe care-l iubeste. El i-a facut mai multa vreme o curte asidua, iar acum sint impreuna si au de gind sa-si oficializeze relatia.

Vor avea doua perechi de nasi. Un cuplu va fi format din prieteni de-ai lor, iar celalalt, din vedete din show-biz. Inedit va fi faptul ca vedeta vrea doua rochii de mireasa. Una sa poarte semnatura bunei sale prietene, Rita Muresan, si alta, creata chiar de ea. Amindoua vor fi sexy si o vor face sa arate cit mai provocator in acea zi speciala. Nonconformista cum o stim, nu ar fi exclus ca toaleta din ziua nuntii sa se abata de la traditie si sa nu fie neaparat alba, ci de alta culoare. Luna de miere si-o vor petrece, probabil, la Paris.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.