In ultima vreme, Claudiu Patrascu, cunoscutul baiat de bani gata, s-a tot afisat la brat cu Miss Playboy de anul trecut, Roxana Ungureanu.

Au fost vazuti impreuna la Fashion Week, iar, zilele trecute, pe Litoral, la un club de fite. Acolo s-a cam stricat armonia dintre cei doi, iubita a plins si a tras o cearta zdravana cu barbatul cel infidel, care ii facea ochi dulci unei alte domnisoare.

Se pare, ca Don Juanul mioritic a pus, mai nou, ochii pe Lavinia (ex-Spice). Amorezul o place mai de mult pe bruneta, a tot incercat sa se apropie de ea, dar n-a avut loc de bunul sau prieten, "Poponet", care si el o curtateaza pe vedeta. Insa, solista nu i-a dat atentie nici unuia. Claudiu Patrascu, insa, spera ca o va face sa se indragosteasca de el. Nu credem ca are prea multe sanse, tinind cont ca focoasa Lavinia are cu totul alte gusturi in materie de barbati.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.