N-am fost, nu sint si nu voi fi niciodata un fan al Ralucai Moianu asa cum este dna Maria, femeia de serviciu de la "Academia Catavencu", care a navalit intr-o zi in redactie, intr-o criza de isterie entuziasta, tipind ca "dna Raluca de la 'Iarta-ma!>> e aici!". Nu vreau s-o jignesc nici pe dna Maria, nici pe "dna Raluca", dar cred ca ele formeaza un cuplu care ilustreaza perfect relatia emisiunii "Iarta-ma!" cu publicul sau.

Cazurile de-acolo sint telenovele mizere in care personaje triste joaca tragicomic, ilustrind viata celui mai prost plasat strat social. Acum vreun an, cind dna Moianu se lafaia inca pe grila TVR 1, am scris o cronica in care deplingeam genul acesta de productii lazaroviene care speculeaza comercial patura cea mai defavorizata a populatiei. Imi exprimam regretul, ironic evident, fata de dramele cu care trebuie sa se incarce dna Moianu. A doua zi, o piarista de la firma dlui Lazarov si-a pus miinile in solduri si mi-a trimis un comunicat plin de ironii fine pe care am avut placerea sa-l arunc la cos.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.