DJ Pagal, iubitul ei, duce gunoiul, iar ea spala rufe si face curatenie in toata casa

Pentru a-i demonstra iubitului ca e sotia ideala, Cosmina Pasarin a inceput sa se ocupe la modul serios de gospodarie. in timp ce ea spala si face curatenie, DJ Pagal este responsabil cu gatitul si cumparaturile. Ei au anuntat ca se vor casatori anul viitor, asa ca pana atunci sunt intr-o asa-zisa casnicie de proba.

Cei doi indragostiti s-au mutat impreuna la scurta vreme dupa ce s-au cunoscut, iar dupa doar opt luni de convietuire, Cosmina si DJ Pagal au hotarat sa-si uneasca destinele.

O rasfata cu paste milaneze

Ei locuiesc acum in apartamentul pe care el l-a achizitionat de curand, dar pe care il vor mobila la mica intelegere, caci fiecare are alte gusturi. si, pentru ca sunt foarte ocupati, Cosmina filmand aproape intreaga zi pentru telenovela "Chiquititas" (Kanal D), iar DJ Pagal este prins cu spectacolele din cluburi, au decis sa-si imparta frateste treburile casnice.

Asadar, el face cumparaturile si gateste, facand o obsesie pentru paste cu sos, iar ea spala, la masina, fireste, si pune in functiune aspiratorul. Desi se zvonea ca sunt firi colerice si nimeni nu le acorda vreo sansa in ceea ce priveste longevitatea povestii de iubire, iata ca DJ Pagal si Cosmina au dat peste cap pronosticurile pesimiste: "Nu ne certam niciodata, suntem suflete -pereche. si, chiar daca avem putin timp sa petrecem impreuna, din cauza joburilor, atat cit ramane ni-l petrecem cat mai frumos posibil", declara ei la unison.

DJ Pagal, singur pe Litoral

Cosmina obisnuia adesea sa-l insoteasca pe DJ Pagal in spectacolele lui din cluburi, ba chiar se intorcea si ea acasa cu cateva sute de euro, fiind solicitata adesea ca amfitrioana. S-a facut insa ca sambata el sa mearga singur intr-un club de fite din Constanta si asta pentru ca iubita lui a fost prinsa cu filmarile la telenovela.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.