O statuie reprezentind cadavrul lui Paris Hilton pe o masa de autopsie va fi piesa de rezistenta a unei expozitii ce va fi inaugurata la New York, in luna mai, in cadrul unei campanii despre pericolele conducerii sub influenta alcoolului, informeaza eonline.com.
Piesa este realizata de un cunoscut artist new-yorkez, Daniel Edwards, si se numeste "Autopsia lui Paris Hilton". Mostenitoarea lantului hotelier Hilton este reprezentata decedata, goala, pe o masa de autopsie, tinind intr-o mina un telefon mobil. Starul din serialul "Simple Life" poarta pe cap o tiara si pe un umar un spiridus. Cavitatea abdominala este deschisa, iar organele interne se pot scoate in afara corpului. Vizitatorii expozitiei vor fi incurajati sa-si puna manusi chirurgicale si sa atinga "organele interne" ale statuii. Obiectul de arta morbid este destinat sa contracareze "tendinta deranjanta de a populariza nebuniile fetelor de la Hollywood", a explicat David Kesting, directorul galeriei Capla Kesting Fine Art, unde va fi expusa statuia incepind cu 11 mai.

Pe 22 ianuarie, justitia americana a condamnat-o pe Hilton la trei ani de supraveghere judiciara dupa ce si-a recunoscut vinovatia in urma acuzatiei de conducere in stare de ebrietate. Edwards este celebru pentru operele sale de arta controversate, inspirate din evenimente reale. Artistul a realizat anul trecut o sculptura a lui Britney Spears, ingenuncheata pe o blana de urs, imbratisind capul animalului, care a fost criticata vehement. O alta piesa de arta controversata realizata de Edwards a fost o reprezentare in bronz a fecalelor lui Suri, fetita actorilor Tom Cruise si Katie Holmes.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.