Ramasa fara pretendenti valorosi dupa casatoria fostului ei logodnic Ion Ion tiriac, Ileana Lazariuc a acceptat avansurile unui alt burlac, marca VIP, Liviu Varciu (ex-LA). Partenerul ei de filmare din telenovela "Chiquititas" (Kanal D) e vazut nonstop in preajma frumoasei moldovence.

Ileana Lazariuc nu duce lipsa de curtezani. Numai ca, in ultima vreme, pare ca nu a mai inregistrat succesul de odinioara, bifand doar relatii pasagere. si aici amintim de idila cu un miliardar de peste Prut, Gabriel Stati, care avea insa un mare defect: acasa il asteptau trei copii si o nevasta. Apoi, a urmat capitolul Mirco Maschio, numai ca nici acesta nu-si clarificase relatia cu vestitul fotomodel din Italia, Natalia Mesha Busch, asa ca, la aflarea vestii, focoasa blonda s-a grabit sa vina in Romania pentru a-i cere socoteala iubitului infidel.

Si, pentru ca Ion Ion tiriac s-a asezat la casa lui, insuranduse in mare graba cu Maria Marinescu, cel putin teoretic Ileana se poate numi o femeie libera. Iar colegul ei din telenovela "Chiquititas" (Kanal D), Liviu Varciu, profita din plin de situatie.

Cei doi au inceput prin a-si arunca bezele in timpul filmarilor, ca mai apoi, sa vina si sa plece impreuna, fara a se mai feri de ochii curiosi ai colegilor. Ileana Lazariuc interpreteaza in acest serial tv rolul Dianei Marascu, directoarea unei firme exportatoare de mere, si, conform scenariului, e curtata de un bucatar sexy, personaj jucat de Liviu.

Citeste si:

Ion Ion tiriac, fostul ei iubit

Timp de mai bine de trei ani si jumatate, Ileana Lazariuc si Ion Ion tiriac au fost cel mai mediatizat cuplu. Ea i-a fost alaturi si in perioada scandalului "Cocaina pentru VIP-uri" in care fiul fostului tenisman Ion tiriac a fost implicat. Desi ambii s-au straduit sa intemeieze o familie, se pare ca cel care le-a bagat bete-n roate a fost chiar tatal lui.

Jojo, fosta lui iubita

Relatiile lui Liviu cu Jojo si, mai apoi, cu Oana, bebelusa blonda de la Cronica Carcotasilor (Prima TV), s-au dovedit a fi doar iubiri de-o vara. Desi anuntase ca se va insura cu Jojo si chiar au imbracat tinutele de miri in cadrul unei prezentari de moda, Liviu s-a razgandit brusc.