Adrian Mutu, Bogdan Lobont, Ciprian Marica, Claudiu Niculescu, Luminita Anghel, Mihai Albu, Andreea Marin, Romanita Iovan sau Zina Dumitrescu au fost doar citeva dintre vipurile care si-au pus autografele pe sticlele de apa plata.

Printre personalitatile care au venit sa se delecteze cu o prezentare de lenjerie intima, dar si sa liciteze in scop caritabil apa frantuzeasca, s-au numarat: Leta Ilie, fosta sotie a fotbalistului Sabin Ilie, Oana Roman, Iulia si Mihai Albu, Edi Iordanescu. In multimea adunata si-a facut aparitia si Codin Maticiuc alias Poponet, dar nu pentru a dona bani, ci, probabil, pentru a vedea ce mai e nou in peisaj.

In ceea ce priveste licitatia, omul de afaceri Irinel Columbeanu ne-a declarat urmatoarele: `Vreau sa licitez pentru toate sticlele, ca sa le folosesc pentru botezul Irinei`. In final, cistigatorii au fost Mihai Albu, care a scos din buzunar 10 milioane pentru doua sticle de apa cu semnatura lui Adi Mutu, respectiv a criticului de moda Ovidiu Buta, si sotii Columbeanu. Acestia din urma au licitat 50 de milioane de lei pentru 26 de litri de apa plata. Pentru a afla in ce scop va utiliza apa Evian, l-am contactat telefonic pe Irinel Columbeanu.

Surpriza a fost insa de proportii: Columbeanu nu exclude posibilitatea de a-si boteza fetita in renumita apa plata. In legatura cu suma totala strinsa in urma licitatiei, trebuie mentionat faptul ca la cele 60 de milioane de lei se vor adauga inca 60, donate de firma importatoare a produsului in Romania. Intreaga suma va intra in fondurile UNICEF Romania.