Nasu' Borcea va fi prezent in sala de judecata

Pe plan sportiv si-a revenit la momentul potrivit si a netezit drumul lui Dinamo spre un nou titlu dar
mai ales spre grupele Champions League. Claudiu Niculescu a "macelarit" Steaua si Rapid aproape de unul singur, iar azi va trebui sa-i convinga pe judecatori sa-i incredinteze cei doi copii aflati acum in custodia fostei sale sotii.

"Claudiu Niculescu vrea doar sa fie lasat in pace sa-si creasca copiii. in cazul in care instanta nu accepta acest lucru, el este dispus sa plateasca atat cat este nevoie pentru cresterea Rebecai si a lui Alex.

Singura conditie este ca fosta sotie sa faca dovada ca a cheltuit sau va cheltui sumele respective pentru minori, nu in folos propriu", ne-a declarat Cristi Sarbu, avocatul atacantului dinamovist. Prin intermediul aparatorului, Claudiu Niculescu a spus ca stie cine si ce interese se afla in spatele acestei "afaceri", Lidia Niculescu fiind doar un pion al acestui demers.

Danciulescu este martor la proces

La termenul de azi, "Clau-gol" va fi insotit in sala de judecata de viitorul sau nas, Cristi Borcea (zis Shakira) si de prietenul si colegul din linia de atac a "cainilor", Ionel Danciulescu. Cei doi vor depune marturie in favoarea lui Niculescu in calitate de martori.

in timp ce Niculescu se dueleaza cu fosta sotie in instanta, logodnica sa, Diana Munteanu, pregateste in amanunt detaliile pentru nunta cu atacantul dinamovist si in acelasi timp va incerca sa-si continue cariera in televiziune. Frumoasa blonda se va transfera de la MTV la Antena 2 unde va prezenta un inedit talk-show, unde va avea ca invitati vedete si ziaristi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.