Oanei Roman ii merge din ce in ce mai bine pe plan profesional. Ea lucreaza la o companie de imobiliare pentru care dezvolta proiecte de comunicare, precum si ca free-lancer, organizand diverse evenimente cu caracter monden. Recent, ea a reusit sa-si achizitioneze o casa in Pipera, pe care si-a mobilat-o singura, si in care s-a mutat de curand, precum si o masina de teren, nou-nouta. insa Oana nu se multumeste cu atat.

Pe plan profesional, cel mai mult isi doreste sa aiba o emisiune de televiziune. Momentan, aceasta idee se afla la stadiul de proiect, proiect pe care, in curand, vrea sa-l propuna unor posturi TV. insa fata cea mica a lui Petre Roman isi doreste implinirea si in viata personala. Ea a declarat ca, daca pana la sfarsitul acestui an va reusi sa aiba si propria sa familie, atunci va fi cu adevarat fericita. Iar cel mai mult isi doreste un copil, pentru care se simte pregatita in orice moment.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.