Dan Teodorescu vorbeste foarte rar despre viata sa personala, desi recunoaste ca experientele sale amoroase il influenteaza in mare masura atunci cand compune. De altfel, cele mai bune si mai de succes piese ale trupei Taxi au fost scrise atunci cand Dan a suferit din dragoste. Pana si el insusi recunoaste acest lucru.

Momentan, viata personala a cantaretului este extrem de linistita. Relatia sa cu actrita Irina Chiosa este din ce in ce mai serioasa, cei doi nemaiavand nicio problema in a se afisa impreuna la diverse evenimente mondene. Dan chiar a afirmat public ca el si iubita sa isi doresc un copil, fara a specifica insa daca au si planuri de casatorie. Oricum, in ceea ce priveste acest aspect al vietii sale, Dan este extrem de discret. Totusi, el a spus in emisiunea "Agentul VIP" de la Antena 2 ca a suferit atat de mult din dragoste, incat mai are inspiratia necesara de a compune inca doua albume, asta chiar daca, la momentul actual, este extrem de multumit de relatia pe care o are.

Relatia lui Dan cu Irina Chiosa a inceput in luna august a anului trecut, in perioada Festivalului Mamaia, cand totusi cei doi nu erau foarte siguri ca pot forma un cuplu pe termen lung. Dan a scris textele de prezentare pentru festival, in timp ce Irina a fost una dintre cele doua coprezentatoare, alaturi de Horia Brenciu. Cei doi se cunosc insa de mai mult timp si se pare ca au mai avut o scurta relatie amoroasa inainte ca Dan sa se casatoreasca cu Melania Medeleanu, de care a divortat anul trecut.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.