Actrita americana Drew Barrymore se situeaza pe primul loc in lista celor mai frumosi oameni din lume, realizata anual de celebra revista People, reusind sa surclaseze castigatori ai editiilor precedente precum Nicole Kidman, Angelina Jolie si Julia Roberts, transmite DPA.

Actrita, in varsta de 32 de ani, devenita celebra cu rolul din "E.T. - Extraterestrul" in regia lui Steven Spielberg, a putut fi vazuta recent in filmul "Muzica si versurile", alaturi de actorul britanic Hugh Grant. Barrymore a mai fost inclusa de patru ori in editiile anterioare ale topului realizat de People dar, de obicei, nu este considerata una dintre frumusetile rapitoare de la Hollywood.

Actrita apare pe coperta revistei, fara machiaj, spunand: "Nu ma aflu in atentia tabloidelor interesate de defectele fizice ale vedetelor, dar sunt intotdeauna fericita sa fiu fotografiata fara machiaj".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.