Alina Sorescu, Cristina Cioran si Marius Moga au declansat pasiuni periculoase

Vedetele autohtone au inceput sa plateasca tribut succesului, fiind hartuite de tot felul de admiratori. Daca in strainatate, starurile sunt nevoite sa isi angajeze garzi de corp si firme de securitate care sa ii supravegheze 24 de ore din 24, la noi, fanii obsesivi sunt mult mai pasnici.

De trei ani de zile, un barbat de vreo 40 de ani, divortat, vine aproape zilnic in cartierul in care locuieste Alina Sorescu. Fie ca sta si isi asteapta cantareata preferata, fie ca face poze blocului si geamului unde locuieste pustoaica impreuna cu parintii, Toader Mircea, cum s-a recomandat, e fara indoiala cel mai infocat fan al Alinei. "Noaptea, dupa ora 23.00, sta in fata blocului sau face poze. Nu stiu ce vrea. Spune ca presimte ca ma pandesc niste pericole si ca el stie cum sa ma ajute sa ma fereasca de ele, dar niciodata nu a vorbit de ceva concret", ne-a povestit cantareata.

Tatal o completeaza: "Au mai fost maniaci care au urmarit-o pe Alina, unul dintre ei chiar dormea in fata liceului doar ca sa o vada dimineata cand venea la scoala, dar atat de insistent nu a fost nici unul", ne-a spus tatal Alinei, geologul Gabi Sorescu.

'Cred ca omul e putin dezaxat>>

si vecinii vedetei il cunosc pe barbatul obsedat: "Vine mereu pe aici. L-am vazut, mai nou, plimband un caine, probabil sa nu mai aiba vecinii motiv sa se ia de el. Cine stie ce-o fi in capul lui", ne-a spus vecina de palier a familiei Sorescu. si domnul Bodis Arpad, administratorul blocului zice ca l-a vazut:

"Domnule, eu sincer cred ca omul e putin dezaxat. Sa stai cate trei, patru ore sa astepti pe cineva care nici macar nu te baga in seama, nu e normal. Sa il ia Politia de pe capul oamenilor astia, ca nu se stie ce va face nebunul", ne-a spus indignat, batranul care, in cei 23 de ani de cand este administrator, nu a mai vazut asa ceva. Tatal Alinei a depus plangere impotriva barbatului, dar politistii nu au putut decat sa-l legitimeze si apoi l-au lasat liber. "Mi-au spus sa il dau in judecata, dar eu nu am timp de asa ceva", spune Gabi Sorescu.

Moga, urmarit de o femeie

Nici compozitorul Marius Moga nu a scapat de obsedati. El sustine ca este urmarit de o femeie in varsta de 27 de ani, cu probleme psihice. De mai bine de un an de zile, el este hartuit de tanara, care a reusit si sa patrunda in studioul in care Moga isi desfasoara activitatea. A luat-o de acolo Politia. Compozitorul spune ca cel mai bun lucru pentru ea ar fi sa fie internata la un spital de nebuni, pentru ca traieste o drama.

Cristina Cioran, 'bombardata>> de detinuti cu scrisori

Actrita Cristina Cioran, vedeta emisiunii "Dimineata devreme", de la Antena 1, s-a plans si ea ca are probleme cu unii admiratori. De ceva timp - a marturisit actrita in matinalul pe care il prezinta alaturi de Daniel Capatos - ea primeste scrisori obscene de la detinuti. in acestea sunt strecurate si decupaje din ziarele in care focoasa blonda a aparut. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Cristina a inceput sa primeasca si SMS-uri porcoase.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.