Solista trupei Essenza, Julia Chelaru, a intrat deja in febra pregatirilor pentru nunta sa, programata sa aiba loc pe 2 septembrie la Crowne Plaza.

Blonda va stabili chiar in acesta saptamana in ce va consta meniul oferit invitatilor si va merge la primele probe pentru rochia de mireasa ce apartine unei bune prietene a ei, creatoarea Rita Muresan.

Vin si fetele de la Heaven

Printre colegii care ii vor canta Juliei la nunta se numara: fetele de la Heaven, formatia "Numarul 13" si Ionut de la Ro-Mania. Cantareata vrea sa-i faca insa o surpriza viitorului ei sot, impresarul Bogdan Jianu, si sa-i dedice o piesa in primi auditie: "Va fi o melodie de dragoste, pe care o voi canta special pentru el", ne-a spus acesta.
Julia s-a logodit anul trecut cu iubitul ei la Roma, desi initial visase sa o faca la bordul unui iaht pe Sena, la Paris. "A fost o surpriza pe care mi-a facut-o Bogdan. Totul a fost foarte romantic"- a mai spus solista


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.