Vedeta hip-hop Tudor Sisu ramane in arest, spre deosebire de 12 persoane judecate alaturi de el in dosarul de trafic de droguri. Sisu este incarcerat din luna mai a anului trecut. El a mai fost arestat in urma cu aproape patru ani in cadrul unei actiuni de amploare a politiei, ceea ce a provocat o miscare de sustinere a vedetei.

Curtea de Apel Bucuresti a decis, ieri, ca 12 membri ai gruparii infractionale de trafic de droguri din care facea parte si Tudor Sisu sa fie judecati in libertate, instanta mentinand masura preventiva in cazul vedetei hip-hop si a altor trei persoane din grup. Sentinta Curtii de Apel Bucuresti este definitiva si confirma decizia instantei inferioare, care dispusese punerea acestora in libertate.

40 kg de heroina, plasata intr-un an

Cei 16 membri ai grupului infractional au fost arestati preventiv in luna mai anul trecut si trimisi in judecata in noiembrie.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) din cadrul Parchetului instantei supreme i-au acuzat pe cei 16 ca intr-un an au distribuit in Bucuresti aproximativ 40 de kilograme de heroina.