Dupa despartirea de Nicola, compozitorul Mihai Alexandru nu prea a avut noroc in dragoste. A fost o poveste de iubire care a durat peste 11 ani, dar, la un moment dat, nu s-au mai inteles, a intervenit separarea, fiecare vazindu-si de viata lui. Unul dintre copii - Maria - a ramas in grija mamei, iar cei doi baieti au preferat sa ramina cu Mihai.

Intre timp, Nicola s-a mutat impreuna cu iubitul ei, Andrei Stanoievici, a primit inelul de logodna si nu ar fi exclus sa urmeze si o nunta. Vedeta a preferat sa ramina impreuna cu barbatul iubit, care, intre timp, a si divortat pentru ea. Fostul sot nu si-a dorit neaparat o iubita dupa divort. O vreme a fost singur, dar acum, se pare ca are pe altcineva. Prieteni de-ai lui ne-au declarat ca e bruneta, arata bine si ar fi intrat deja in gratiile muzicianului. O cheama Marilena, se ocupa de PR si se pare ca e interesata cu adevarat de compozitor. Daca lucrurile vor merge bine si zvonurile sint reale, nu ar fi exclus ca si pentru Mihai sa fi rasarit din nou soarele.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.