Mai sunt aproximativ doua saptamani pana pe data de 12 mai, cand are loc finala concursului Eurovision. Cei sase Todomondo, care reprezinta tara noastra, sunt acum in toiul pregatirilor. Au incheiat turneul de promovare, iar zilele acestea nu-si mai vad decat de repetitii, pentru ca show-ul de la Helsinki trebuie sa arate impecabil.

Kamara este foarte optimist din fire si este foarte sigur ca, la Helsinki, Todomondo va face o "figura buna". Asta, chiar daca in topurile, care, totusi, nu au caracter oficial, ei nu se afla chiar printre favoriti. Multi i-ar spune lui Kamara sa nu se hazardeze prea tare, deoarece un esec l-ar putea marca profund. Dar el nici macar nu vrea sa auda despre asa ceva, bazandu-se, in special, pe credinta in Dumnezeu si pe faptul ca nu au castigat selectia nationala, intamplator, dupa cum chiar el spune.

Mai mult decat atat, Kamara a promis, in cercul lor de prieteni, ca, daca vor ocupa un loc onorabil, la sfarsitul concursului, el se va intoarce din Finlanda pe bicileta. Nefiind o gluma, el chiar si-a calculat ca ar ajunge in Romania aproximativ intr-o luna de zile.

Aceasta practica nu ii este deloc straina lui Kamara, deoarece, anul trecut, pentru ca au castigat un premiu la Festivalul Mamaia, el s-a intors pe bicicleta de la Constanta la Bucuresti. Dar Constanta nu este Helsinki, iar Festivalul Mamaia nu este Eurovision... in orice caz, ca se va intoarce Kamara cu bicicleta sau cu avionul, important este ca Todomondo sa duca mai departe seria rezultatelor onorabile pe care le-au obtinut in ultimii doi ani Luminita Anghel si Sistem si Mihai Traistariu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.