Cantareata Madalina Manole a amanat oficierea casatoriei cu logodnicul ei Mircea Petru. Cu toate ca nunta programata in aceasta primavara nu va mai avea loc, cantareata vrea sa devina mama si apeleaza la fertilizare in vitro.

Madalina Manole este una dintre vedetele autohtone care isi programase sa imbrace rochia de mireasa in aceasta primavara. Cantareata urma sa-i spuna "Da" logodnicului ei, Mircea, despre care spunea ca a convins-o sa-si revizuiasca cele doua convingeri postdivort: "Unu: sa nu mai plang niciodata dupa un barbat, doi: n-o sa ma mai recasatoresc niciodata", dupa cum declara chiar interpreta.

SACRIFICII

Surse din anturajul cantaretei sustin ca Madalina a amanat oficierea casatoriei pe termen nelimitat, dar se gandeste din ce in ce mai serios sa devina mama. Din nefericire, anumite probleme de sanatate fac sa i se implineasca cu greu si acest vis, astfel ca Madalina incearca sa ramana insarcinata, apeland la inseminarea in vitro.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.