Desi miliardar, Irinel nu este deloc o gazda buna. Operatorii care stau in preajma lui in timpul filmarilor simt asta pe pielea lor. Adevarul este ca nimeni nu-l obliga pe Irinel sa-i pofteasca la masa pe cameramanii care il filmeaza in timp ce el serveste cina la cele mai selecte restaurante din Capitala. Miliardarul considera ca echipa postului B1 TV este platita pentru a trage cadre profesioniste in timp ce isi rasfata stomacul, si, probabil, nici prin cap nu i-a trecut sa-i omeneasca si pe pofticiosi. Acestia comenteaza pe la colturi ca Irinel nici nu tine cont de prezenta lor, singura lui grija fiind aceea de a da bine pe "sticla", studiindu-si obsesiv pozitia la masa.

La un moment dat, se pare ca Monica s-ar fi sesizat, atragandu-i atentia sotului ca nu este elegant ca ei sa se rasfete cu mancare chinezeasca, in timp ce cameramanii privesc cu jind la farfuriile lor. Completarea discutiei a avut loc acasa, cand, cu siguranta, Irinel a convins-o pe sufletista nevasta ca doar asa reusesti sa strangi bani la ciorap. Aceasta ar fi doar una din nemultumirile echipei de la "Irina by Monica Columbeanu", caci lista e lunga. Cum omul de afaceri filmeaza doar atunci cand programul ii permite, bietii angajati deja nu mai au viata personala, fiind nevoiti sa fie pregatiti de start la orice ora.

Urmarit de Lesko

Ieri, la conferinta de presa a evenimentului Luxury Show, Irinel Columbeanu a tinut un discurs despre importanta magazinelor de lux din Romania. in timp ce-si prezenta parerile, pe un panou urias organizatorii au proiectat fotografii sexy cu... Anna Lesko, fosta lui iubita. Noroc ca Monica n-a fost in sala.