Despre iminenta nunta, Oana nu spune prea multe, explicand ca "nu ma lasa sotul", insa ne-a dezvaluit ca evenimentul nu va fi unul planificat: "Nu vreau sa-mi fac planuri pentru nunta cu sase luni inainte, asa cum e acum la moda. Sau sa-mi comand rochia si pantofii de la vreun designer faimos si sa ma plang ca nu am gasit nimic potrivit.

Rochia o sa o iau de la un magazin oarecare din Bucuresti sau, eventual, o sa ma urc in avion si dau o fuga pana la Milano sau Paris cu o zi inainte. Daca vrei cu adevarat un lucru, este imposibil sa nu gasesti, tot ce trebuie sa faci este sa cauti. Parerea mea este ca a-ti planifica nunta cu sase luni sau un an inainte este o pura fandoseala, iar cei care zic ca nu-si gasesc hainele potrivite pentru acest eveniment pur si simplu nu sunt siguri de acest pas", ne-a declarat actrita.

S-au amanat filmarile telenovelei

Dupa cum se stie, Oana are in derulare un proiect ce presupune o telenovela inspirata din viata sa, proiect la care lucreaza aproape zi si noapte. Filmarile pentru "Oana" au inceput de ceva timp, doar cadre exterioare, din cauza ca nu au fost gasiti actorii potriviti pentru personajele principale: "Deocamdata, nu am gasit actori care sa semene cu pesonajele. Este un lucru destul de dificil, asa ca, decat sa facem vreo greseala, preferam sa nu ne grabim. Dorim sa fie o telenovela care sa readuca la viata pofta romanilor de a se uita la televizor, la un serial bun".

Pe langa telenovela inspirata din viata sa, Oana Zavoranu pregateste si o emisiune de divertisment la Romantica, pentru care se sfatuieste cu producatorii sa gaseasca cel mai bun format: "Avem doua formate de emisiune, unul realizat de Sorin Enache, in stilul emisiunilor italienesti, celalalt de Valeriu Lazarov, in stilul celor spaniole. Trebuie sa ne decidem care din cele doua ma reprezinta cel mai bine, care ma exploateaza la maxim".