Andreea Antonescu a ales sa petreaca ziua de 1 mai, peste granita, impreuna cu iubitul ei, Traian Spak. in timp ce alte vedete prefera destinatii exotice, solista s-a multumit doar cu trei zile de vacanta la vecinii nostri, bulgarii. Ea a achitat, pentru excursie, modica suma de 100 de euro.

AndreEA a anuntat ca revine in show-biz cu un album al carui lansare va avea loc in cel mult o luna. si, pentru ca inregistrarile au fost epuizante, desfasurandu-se in timp record, cantareata si-a permis cateva zile de odihna alaturi de jumatatea sa. Ne-am fi asteptat sa ne anunte ca a facut rezervari pe Coasta de Azur, numai ca Andreea a demonstrat ca se multumeste cu putin: "Voi pleca in Bulgaria, impreuna cu Traian si cu cativa prieteni comuni, cu bilet printr-o firma de turism".

Desi multi ar pune aceasta alegere pe faptul ca Andreea a saracit brusc si petrece un miniconcediu exact ca dupa buzunarul unui bugetar, iata ca vedeta este de alta parere: "Avem bani si pentru excursii mai scumpe, dar nu pot sta prea mult departe de casa deoarece sunt prinsa cu pregatirile albumului".

si, pentru ca revenirea pe piata muzicala se apropie cu pasi repezi, aceasta a anuntat ca nu-si doreste o schimbare radicala de look: "Port lentile de contact albastre, de mai bine de cinci ani, si le voi pastra. As fi vrut sa le schimb cu unele verzi, dar cum eu am ochii negri, nu se vedea frumos. in rest, voi avea aceeasi tunsoare si acelasi gen de tinuta vestimentara".

Andreea este hotarata sa nu renunte la cariera in televiziune, chiar daca a debutat cu stangul la Kanal D: "Mi s-a propus o noua colaborare, dar nu ma mai grabesc sa semnez contractul pana nu cunosc toate amanuntele. Nu mai vreau sa am parte de surprize neplacute".

'Ma plac viitorii socri>>

Desi s-a zvonit ca parintii lui Traian Spark nu sunt prea entuziasmati de alegerea in materie de femei a fiului lor, Andreea sustine contrariul: "Ma vad destul de des cu parintii lui si se comporta frumos cu mine. Niciodata nu m-au lasat sa inteleg ca nu m-ar placea. Vizitele noastre la ei sunt dese si placute".

Momentan, solista a declarat ca este mult prea prinsa cu muzica pentru a se gandi sa faca schimbari privind starea civila.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.