Cintaretul si, mai nou, actorul Justin Timberlake este cel mai ingimfat star de la Hollywood, potrivit unui clasament realizat de revista americana "Us Weekly", in care mai apar Angelina Jolie si Sean "Diddy" Combs, informeaza Femalefirst.co.uk.

Timberlake a pretins ca vinzarile de la McDonald`s au crescut cu 25% dupa ce a aparut in campania publicitara a retelei de restaurante, se scrie in articolul dedicat vedetelor cu cea mai buna parere despre sine. Angelina Jolie este privita ca "un mare lider" de catre cei apropiati, in timp ce rapperul Sean "Diddy" Combs spune despre sine ca este "unul dintre cei mai mari industriasi si `entertaineri` din lume". La polul opus in clasamentul celor mai ingimfate vedete, realizat de "Us Weekly", se afla actorii britanici Kate Winslet si Hugh Laurie. Ei sint considerati cei mai modesti dintre starurile de la Hollywood.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.