Este frumoasa, sexy si are mare trecere la barbati, chiar daca este mica de inaltime si nu are masurile unui manechin. Ciudat este ca inainte de a poza in revista dedicata barbatilor, mignona Gina a lucrat ca vinzatoare intr-un magazin. Cel care a descoperit-o, se pare ca, este un barbat, trecut bine de prima tinerete, si care i-a pus o pila la revista si astfel a ajuns sa pozeze.

De altfel, vedeta a mai avut o intoarcere spre vechea sa profesie, anul trecut, lucrind ca sefa de raion la un cunoscut mall bucurestean. Tot un fel de vinzatoare, dar ei ii place sa se laude ca era sefa! Gina Pistol a fost prima vedeta care a pozat in "Playboy", iar acest lucru i-a adus notorietatea. De atunci, a aparut pe copertele diferitelor reviste, a fost imaginea unor firme de produse cosmetice, a urcat pe podium ca manechin si a avut tot felul de idile cu barbati cu bani.

Micuta de inaltime stie cum sa-i atraga pe barbati

O perioada a fost cuplata cu Codin Maticiuc, zis si "Poponet", l-a parasit repede pentru cel mai bun prieten al lui, Nicola, de origine araba. De curind, un italian s-a amorezat lulea de vedeta si se zvoneste, prin tirg, ca ar fi avut o escapada amoroasa, prin Constanta, cu Ion Ion Tiriac, asta inainte de a se insura cu Maria Marinescu. In momentul de fata, s-a intors spasita la iubitul ei, Nicola, care a iertat-o imediat si i-a promis ca ii va darui o masina BMW, asa ca de impacare.

De ce are un asemenea succes blonda, e simplu, credem noi. Micuta are sex-appeal, este focoasa, se imbraca provocator, iar aerul de pisica blinda impresioneaza pe masculi, care nu vor linga ei o femeie desteapta, ci una care sa-i asculte si care sa creada tot ce spun ei. Gina, se pare, ca este si o femeie isteata, dar reuseste de fiecare data sa-si ascunda inteligenta si sa para o naiva, o neajutorata, adica acea persoana dupa care se dau in vint barbatii. In clipa in care apare pe o scena, la o prezentare de moda, domnii aflati in sala incep sa faca pariuri care are mai multa trecere la ea, ii trimit flori, mesaje de dragoste, dar de multe ori blonda ii trateaza cu flit.

A trait o poveste de dragoste cu Hamudi, patronul de la Ruby Rose, caruia i-a cazut cu tronc vedeta. Si alti domni cu bani s-au dat in vint dupa nurii domnisoarei Gina, au sperat ca, daca au un cont baban in banca, o pot convinge sa iasa, fie si pentru o seara, cu ei. Este considerata una dintre cele mai sexy vedete, iar barbatii se dau in vint dupa ea, iar acest lucru pare sa-i placa la nebunie, chiar daca declara pe ici, pe acolo, ca nu e interesata decit de cariera si de barbatul din viata ei. Are acel nu stiu ce care ii face pe domni sa-si iasa din minti si sa dea o avere ca sa fie in preajma ei. Ar fi culmea ironiei sa-si doreasca si ea, ca si alte domnisoare din showbiz, un iubit intelectual. E usor de inchipuit cum va decurge dialogul dintre cei doi indragostiti si cit de mult va sta acesta linga vedeta. Dar ce-i pasa, cind bogatasii ii trimit tot felul de daruri si se afla mereu in centrul atentiei. Daca va mai avea des o asemenea atitudine, cine stie daca nu va ramine o fata batrina, acra si posomorita.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.