„Regina telenovelelor“, Edith Gonzales, a facut o vizita in tara noastra, pe care, spune ea, isi dorea de foarte mult timp sa o vada dupa „reclama“ facuta de Nadia Comaneci sau Dracula. Incantata de turul pe care l-a facut la Casa Poporului, diva mexicana, mare fan Dracula, si-a manifestat dorinta de a vizita si mormantul lui Vlad Tepes de la Manastirea Snagov. Astfel, familia Columbeanu, care locuieste aproape de locul cu pricina, s-a oferit sa-i fie ghid, Irinel insusi conducand-o pe aceasta cu salupa sa.

Dupa sosirea in tara a acesteia, zvonul ca Branul si-a gasit, in sfarsit, un cumparator, in persoana lui Edith Gonzales, dornic sa plateasca 60 de milioane de euro, a amuzat-o pe blonda. Aceasta a afirmat ca nu are atat de multi bani sa cumpere Branul: "Mi-ar placea sa am un castel, dar nu am atatia zeci de milioane de euro si chiar daca as avea, nu m-as opri la Bran. Ma tem de vampiri!".

Incantata de vizita la Casa Poporului, despre care a zis ca intr-adevar este foarte mare si frumoasa, diva mexicana si-a manifestat dorinta de a vizita mormantul lui Vlad Tepes de la Manastirea Snagov. Si cine ii putea fi un ghid mai bun decat miliardarul Columbeanu, care locuieste la o aruncatura de bat sau la un val de salupa de locul cu pricina.
Desi foarte obositi dupa petrecerea de vineri seara din Bamboo, prilejuita de incheierea festivalului de moda Bucharest Fashion Week, Columbenii au fost bucurosi de vizita "reginei", fie ea si a telenovelelor.

Monica a tras chiulul de la scoala

Moni a chiulit de la facultate tocmai pentru a se putea intalni cu Edith, iar Iri, avand in vedere ca dormise doar cateva ore, a incercat sa se revigoreze cu un mic dejun bogat in... ardei. Dupa o primire ca la carte in casa miliardarului din Izvorani, frumoasa blonda a fost plimbata cu salupa lui Irinel pana la Manastirea Snagov, unde se afla mormantul lui Tepes.

Actrita mexicana se declara un mare fan Dracula si a fost impresionata de vizita la Snagov. Preotul de acolo i-a daruit cateva iconite si a rugat-o sa semneze in cartea de onoare a manastirii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.