Dupa criza de hernie de disc, Claudia de la Sexxy a reusit sa scape, ca prin minune, de o complicata interventie chirurgicala. Ea a urmat cu succes un tratament medicamentos si 10 sedinte de fizioterapie, astfel ca starea sanatatii sale s-a imbunatatit vizibil. Numai ca aceasta boala nu-i mai permite Claudiei sa faca miscari bruste. Nici macar in timpul unei partide de amor...

In urma cu trei saptamani, in timpul filmarilor la emisiunea "De tot rasul", de la Antena 1, Claudia (Sexxy) a acuzat dureri pu-ternice de coloana, fiind transportata cu Salvarea la Spitalul de Urgenta. "Doctorii m-au diagnosticat cu hernie de disc si, in caz ca n-as fi scapat de dureri cu tratamentul clasic, s-ar fi impus o operatie foarte complicata. Norocul meu ca dupa sedintele de electroterapie si de masaj terapeutic am scapat de cutit".

Orice miscare brusca e riscanta

"Am beneficiat, la Spitalul Militar, de serviciile unui maseur tanar, foarte dragut, care m-a pus pe picioare. Nu mai stiu cum il cheama, dar fiindca m-a facut bine, l-am poreclit 'Maini de aur>>". Pentru ca durerile atroce au incetat, vedeta si-a putut relua, in mare parte, acti-vitatile zilnice: "Pot merge la concerte, fara insa a exagera cu dansul, caci orice miscare brusca m-ar tintui din nou la pat. Ma bucur cel mai mult ca am voie sa sofez.

Totusi, pentru a nu ramane anchilozata de spate, in timp ce conduc, prefer sa fiu insotita de prietena mea, care ar interveni intr-o astfel de situatie neplacuta".

Nu renunta la 30 de perechi de 'pantofi cui>>

Desi la diagnosti-cul ei lista cu interdictii este lunga, Claudia nu se dovedeste a fi o pacienta prea ascultatoare: "Mi s-a interzis sa mai port incaltaminte cu tocuri, dar cum sa apar la concerte sau la evenimente in tenisi? O saptamana am purtat pantofi cu talpa joasa, mai mult de frica, dar cum
m-am simtit un pic mai bine, am revenit la vechea incaltaminte.

Ce sa fac acum cu cele 30 de perechi de pantofi si de sandale cu tocuri de 10 cm, pe care le am?". Iar in sala de fitness, accesul vedetei este strict interzis, mai ales in aceasta perioada: "Am voie insa sa alerg, asa ca, in fiecare seara, impreuna cu o amica vom face jogging, timp de o ora, in Parcul Tineretului". Cat priveste viata se-xuala, desi solista nu a dorit sa faca vreun comentariu, doctorii sunt de parere ca un bolnav de hernie de disc trebuie sa nu se agite prea mult in timpul actului sexual, pozitiile clasice fiind de preferat, pentru protejarea vertebrelor.

Luminita, crize de hernie la Eurovision

si Luminita Anghel sufera de hernie de disc, problemele de sanatate survenind in urma unui accident de masina in care a fost implicata in urma cu cinci ani. in comparatie cu solista trupei Sexxy, Luminita nu a reusit sa-si revina cu ajutorul fizioterapiei, ajungand pe masa de operatie. Iar in timpul prestatiei sale la Eurovision, vedeta a acuzat dureri de spate. Ca si in cazul Claudiei, si ei i s-a interzis sa mai faca sport, insa Luminita a ignorat sfatul medicului: "Dupa operatie, am inceput cu exercitii usoare, iar acum pot merge la sala, ca un om sanatos, fara probleme".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.