Parlamentarul britanic Lembit Opik si-a atras multe porecle din partea colegilor sai, intre care si cea de "gluma politica", din cauza relatiei amoroase cu romanca Gabriela Irimia, de la "Cheeky Girls", care nu le este pe plac insularilor.

Lembit Opik a fost luat din nou la bani marunti de catre britanicii nemultumiti de relatia lui cu cantareata de origine romana, Gabriela Irimia, intr-o emisiune-concurs, "Balls Of Steel", in care publicul din platou le-a pus intrebari din diferite domenii gemenelor de la Cheeky Girls, contactate telefonic, scrie Daily Mail. Gabi, cea vizata, in principal, a dat insa unele raspunsuri neasteptat de bune. Totusi, gurile rele sustin ca ea nu s-ar fi descurcat, daca nu ar fi ajutat-o, in secret, iubitul ei Opik.

DEMOCRATUL "LIBIDO"

Parlamentarul liberal-democrat explicase presei de scandal ca "intelectul" Gabrielei a fost cel care l-a cucerit de prima data cand a intalnit-o, in octombrie, cand el a ajutat-o pe Gabriela sa-si prelungeasca viza, ca sa nu fie expulzata din Marea Britanie. Atitudinea lui Lembit a starnit furtuna in parlament, iar colegii l-au criticat si l-au poreclit "paramentarul Libido" sau "Cheeky Boy", intre altele.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.