Prezentatoarea TV Corina Danila nu are ganduri de maritis, dar isi doreste sa mai faca un copil. Dupa ce si-a deschis un salon de infrumusetare, Corina cauta acum personal pentru cel mai nou proiect pe care il are: o gradinita.

Copilul nu i-a incetinit ascensiunea in cariera, dar nici nu a grabit actele pentru casatorie. Corina Danila se simte bine asa cum este si incearca sa-si demonstreze in fiecare zi ca este o femeie care conduce: are un copil frumos, un sot iubitor si isi investeste veniturile in afaceri. Dupa ce si-a deschis un salon de frumusete, Corina cauta personal pentru cel mai nou proiect al sau: o gradinita.

Ce face omul de televiziune, sotia si mama Corina Danila?

Munceste cu spor. Emisiunea "Femeia conduce", pe care o moderez la Euforia TV, are audiente din ce in ce mai mari. In rest, Corina Danila isi traieste viata intens si isi creste frumos copilul. Ca femeie de afaceri, supervizez activitatea cabinetului de intretinere corporala si ma ocup de amenajarea gradinitei pe care o voi deschide in aceasta toamna. Triez prin interviuri specifice un personal didactic profesionist si pun la punct dosarul pentru Ministerul Educatiei si Cercetarii in vederea evaluarii si acreditarii gradinitei. In rest, toate bune...

Ce face fetita ta, Rianna? Te-ai gandit la vreun fratior sau o surioara pentru ea?

In cea mai mare parte a timpului se joaca. Este un copil mereu vesel, curios, plin de energie, dornic sa descopere lucruri noi, "absoarbe" tot ce e nou si ne uimeste pe zi ce trece. Se joaca si cu prietenul ei, Novak, catelul de trei luni pe care l-am primit cu drag in familia noastra, coloreaza, canta, danseaza, spune poezii, intr-un cuvant: copilareste. Deocamdata, doar ne gandim la un fratior sau o surioara pentru ea.

«Un copil iti poate incetini ascensiunea in cariera»

Multe femei cred ca un copil le opreste ascensiunea in cariera. Tu ce parere ai?

In opinia mea, un copil iti poate cel mult incetini pentru o perioada ascensiunea in cariera, pentru ca mai apoi sa te motiveze inzecit in a-ti dezvolta cariera, iti largeste orizontul de gandire si te incarca cu energii nebanuite. Cu certitudine, depinde de momentul in care alegi sa ai un copil, de taria si abnegatia pe care le ai si, nu in ultimul rand, de educatie.

Cine petrece cel mai mult timp cu fetita? Tu sau Norris?

Este foarte adevarat ca un copil are nevoie de parintii lui cat mai mult timp posibil si de afectiunea pe care i-o ofera neconditionat, insa calitatea timpului pe care il petrec parintii cu copilul este un aspect extrem de important pentru dezvoltarea afectiva si intelectuala a viitorului adult.
N-as putea spune care dintre noi doi petrece cel mai mult timp cu fetita noastra. In timpul saptamanii, prima parte a zilei imi revine mie, iar Norris petrece cu Rianna restul zilei pana seara tarziu, cand ajung eu acasa de la studio. Mama mea imi este in continuare de mare ajutor si ii multumesc pentru asta.

Ce ti-ai dori pentru Rianna si care ar fi cel mai bun sfat pe care i l-ai da?

Acestea sunt intrebari pe care mi le pun zilnic, cand stau cu Rianna. Imi doresc sa fie sanatoasa, sa aiba minte sa discearna binele de rau, sa se dezvolte armonios moral si fizic, sa fie inspirata cand ia propriile decizii in viata, sa nu aiba o existenta zgomotoasa, dar nici plata, sa aiba curaj si libertate, sa aiba posibilitati materialesa-si cultive spiritul si gustul pentru frumos, sa calatoreasca. Sa-i fie bine. Imi doresc sa am puterea si deschiderea de care sigur voi avea nevoie atunci cand Rianna va pleca de acasa. Deciziile ii vor apartine. Comunicarea este insa absolut necesara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.