Relatia dintre Gabriela Irimia (24 de ani), componenta a formatiei Cheeky Girls, si parlamentarul britanic Lambit Opik (42 de ani), ii afecteaza acestuia din urma cariera politica, el fiind mentionat in presa mai mult pentru legatura cu tinara din Romania decit pentru activitatile sale politice, relateaza Daily Mail online.
Parlamentarul, care sustine ca relatia sa cu Gabriela este "una bazata in principal pe intelect", a fost recent in vacanta cu iubita sa in Insulele Canare. El s-a declarat incintat de relatia sa cu tinara romanca, dar este nemultumit ca publicul trateaza cu ironie aceasta relatie. "Singura mea problema este ca presa formuleaza critici morale care nu au legatura cu capacitatea mea de a-mi indeplini atributiile politice. Ma intilnesc cu Gabi si ea cu mine pentru ca sintem extrem de atasati unul de altul si nu pentru ca ea este vedeta pop si eu politician", a spus el. Lambit Opik vrea mai putina atentie mediatica, insa acest lucru nu este respectat nici macar de mama tinerei, care a facut o serie de dezvaluiri privind noptile pe care parlamentarul le petrece cu fiica ei. Activitatea politica a lui Opik este subminata de relatia cu Gabriela Irimia, in conditiile in care politicianul a fost intrerupt in timpul unui discurs in Parlament de colegii sai care scandau "Who`s a Cheeky boy?".

Raspunsul lui a fost: "Cred ca viata intima imi apartine. Dar trebuie sa subliniez ca sora ei nu are prieten". Pentru gemenele Irimia, parlamentarul britanic este "pasaportul" pentru a ramine in Marea Britanie, acesta intervenind la Ministerul de Interne pentru ca tinerele sa nu fie trimise in Romania dupa ce viza de sedere pe teritoriul britanic nu le-a mai fost prelungita.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.