Solistul de culoare a reusit, in sfarsit, sa-si recupereze bagajele ratacite saptamana trecuta, in aeroportul din Malta. Nici ca a simtit prea mult lipsa valizei, descurcandu-se cu haine de imprumut de la colegii sai din trupa Todomondo.
Iar de chiloti nu a avut nevoie, nu de alta, dar apropiatii sustin ca ciocolatiul interpret nu poarta, preluand astfel un mai vechi obicei de-al italienilor. Pana pe data de 12 mai, cand va avea loc, la Helsinki, concursul Eurovision, Kamara prefera sa-si pastreze conditia fizica, cu sau fara lenjerie intima, jucand fotbal in nocturna: "Am jucat ani la rand fotbal. Desi am renuntat sa mai fac parte dintr-o echipa, tot nu ma pot abtine sa mai fac cate o partida cu prietenii", a declarat el. Dar, fiecare noapte pierduta in acest mod ii creeaza probleme solistului: "Ma culc la 5 dimineata, iar ziua este ca si ratata, caci sunt obosit".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.