La doar cateva ore de la nasterea Irinei, Monica si Irinel Columbeanu se declarau nerabdatori sa mai faca un copil: „Ne dorim inca un bebe anul acesta, cat mai curand. Abia astept sa nasc din nou“, spunea atunci Monica.

Chiar daca nu va mai putea aduce pe lume un copil in cursul acestui an, sotia miliardarului poate ramane insarcinata, poate chiar pana la data botezului, spera Irinel: "Nu e gravida, dar mi-ar placea sa aflam o astfel de veste pana la botez. Mai e ceva timp pana atunci, nu se stie niciodata". Familia Columbeanu se pregateste pentru evenimentul organizat sa aiba loc cu o zi inainte de implinirea a 50 de ani a omului de afaceri. De toate detaliile petrecerii se ocupa o firma specializata, iar in meniu se vor regasi fructe de mare, icre negre si rosii, pui de balta, dar si gheare de gaina, dupa preferintele cuplului, care merge pana la Paris sa manance astfel de preparate.

Odata cu petrecerea de aniversare a 50 de ani, Irinel Columbeanu vrea sa sarbatoreasca si botezul fiicei lui, Irina. Pe 26 mai urmeaza sa aiba loc un nou eveniment catalogat, in avans, o reeditare a "nuntii secolului" de anul trecut. La nasterea primului lor copil, Monica si Irinel au declarat, la unison, ca isi doresc foarte mult sa mai faca un copil, cat mai curand, chiar anul acesta. Cu toate ca bebelusul nu s-ar mai naste pe parcursul lui 2007, Monica are sanse macar sa ramana insarcinata anul acesta, poate chiar in preajma botezului.

In legatura cu o eventuala noua sarcina a Monicai, au circulat recent cateva zvonuri pe care Columbeanu le-a infirmat cu o voce dezamagita: "Nu este adevarat, nu e gravida. Nu a fost sa se intample. Nu inca. Dar mai este timp pana la botezul Irinei. Ar fi frumos sa fie gravida la botez". Monica si Irinel au declarat in mai multe randuri ca isi doresc mai multi copii, dar ca nu s-au gandit niciodata sa infieze, atat timp cat ii pot face ei insisi: "Ne dorim patru copii. Nu mi-a trecut vreodata prin cap sa adopt, cat timp pot sa-mi fac eu copiii mei", a spus Columbeanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.