In urma cu citeva luni, cind a fost desemnata ambasador UNICEF, Andreea Marin Banica anunta ca se gindeste sa renunte la "Surprize, surprize". Acum, acest lucru e cert. Ea a afirmat in emisiunea "Vedetele se intreaba" a postului B1TV ca "E o decizie ferma sa renunt la "Surprize, surprize", care implineste 9 ani de succes".
Probabil ca sarcina de a fi ambasador al Bunavointei din partea Romaniei pentru UNICEF este mult prea delicata si cere mult timp si dedicatie, iar fosta zina nu se poate imparti in mai multe locuri in acelasi timp. In acelasi interviu, vedeta TVR vorbeste si despre relatia cu Stefan Banica Jr. Aceasta este una foarte solida si merge ca unsa, chiar daca uneori le-a fost cam greu. Iar faptul ca au "legalizat" legatura lor prin casatorie aceasta a insemnat enorm pentru viata lor de cuplu, care in ultimul an a fost supusa unui "tir de rautati incredibile din partea presei, dar de un val extraordinar de simpatie din partea publicului". Ea e convinsa ca intre ei nu s-a schimbat nimic, din contra, casatoria i-a apropiat si mai mult. Se iubesc la fel de mult ca inainte si impreuna pot face fata vicisitudinilor vietii.

Supusa unui test fulger, la intrebarea "ce barbati admira" a raspuns cu siguranta-i caracteristica: "Sa stie ce vor cu adevarat. Nu-mi plac barbatii vesnic copii, e o scuza puerila. Barbatul meu stie ce vrea". In interviul care este impartit in doua editii, Andreea Marin Banica mai raspunde si acuzatiilor de falsitate, vorbeste despre cununia civila si religioasa cu Stefan, isi aminteste de momentele grele din viata si dezvaluie secretele din spatele scenei "Surprizelor".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.