Andreea Marin a primit premiul special al revistei VIP pentru campania "Zambet pentru Asia". Ea a profitat de acest moment pentru a o invita pe cea care i-a inmanat trofeul, Marie Rose Mociornita, in prima emisiune "Surprize, Surprize" din acest an.
Andreea Marin a fost unul dintre invitatii speciali ai editiei pe luna februarie a premiilor revistei VIP, organizata marti seara la Hotel Intercontinental. Andreea, insotita de sora sa Cristina si cumnatul sau, a urcat pe scena pentru a-si ridica diploma. Cea care a tinut un mic discurs ce anunta premiul a fost Marie Rose Mociornita, pentru care "zana surprizelor" are o admiratie aparte.

Dupa discursul de multumire, Andreea a tinut sa adauge: "Emisiunea Surprize, Surprize implineste sambata aceasta sapte ani de existenta. Profit de aceasta ocazie pentru a indrazni sa o invit pe Marie Rose Mociornita in prima editie din acest an." Fiica celui mai mare industrias din perioada interbelica a acceptat aceasta propunere adaugand in gluma: "N-am incotro!"

TAMARA DE-O VIATA

Tamara Buciuceanu a primit premiul de excelenta pentru cariera sa de 53 de ani in teatru. Ministrul Culturii si Cultelor Mona Musca a fost cea care i-a inmanat distinctia, dar a facut o gluma nu foarte gustata de cei prezenti: "Sper sa nu ma pufneasca rasul in timp ce va pronunt numele...". Apoi, Mona Musca s-a simtit datoare sa se explice, laudand harul actritei de a aduce zambetul pe buzele celor care o asculta sau o privesc. Tamara Buciuceanu, contrar asteptarilor, a tinut un discurs foarte scurt, invitandu-i pe cei care vor sa o auda vorbind mult sa mearga la teatru. "Acolo vorbesc mult, sa stiti", a spus ea. "Omul cand ajunge la batranete se gandeste la moarte. Eu sunt inca tanara si in putere!", i-a asigurat actrita pe cei prezenti.

REFUZA DISCURSURILE

Impotriva discursurilor de la galele de premiere s-a pronuntat si Johnny Raducanu, care a primit din mainile lui Marius Tuca premiul pentru Arte, pentru cartea sa "Tara lui Johnny". Raducanu a spus scurt: "Mi se pare o tampenie sa vorbesti atunci cand primesti un premiu. Eu imi fac doar datoria. Premiul meu cel mai mare e cel primit de la Dumnezeu". Premiul "Oamenii lunii" a revenit echipei de fotbal Steaua Bucuresti, iar Cristian Topescu a inmanat diploma fotbalistului Sorin Ghionea, reprezentantul echipei la ceremonie.

PREMII-SURPRIZA

Domeniul mass-media a fost cel mai premiat la aceasta editie, rezervandu-i-se trei premii. Astfel, Acasa TV a primit "Premiul-surpriza" pentru serialul "Numai iubirea". Adela Popescu, cea care o interpreteaza pe Alina in acest serial, a primit distinctia din partea lui Andi Moisescu. Andreei Marin si Lianei Sandulescu li s-a inmanat cate un Premiu special pentru campania de la TVR "Zambet pentru Asia". Actrita Stela Popescu a inmanat Premiul mass-media emisiunii lui Valeriu Lazarov, "Geniali". Lazarov nu a fost insa prezent la ceremonie, premiul fiind ridicat de reprezentanta sa, Diana Cotoros. Seara s-a incheiat cu un recital de muzica medievala sustinut de trupa Pontice. Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat Ion Lucian, George Ivascu, Eugen Cristea, Diana Lascarescu, Eugen Mihaescu (Krypton), Cornel Sorian (Stigma), Mirabela Dauer, Cornelia Catanga, Celia Petricu, Zina Dumitrescu, Ionut Chermenschi insotit de cele trei fete de la Trident.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.