Nu mai este un secret pentru nimeni ca Adriana Bahmuteanu este insarcinata si ca abia asteapta sa devina mamica. Jurnalista a avut probleme cu sarcina, dar acum se simte bine si are mare grija de ea si de micut.
Si in cariera se pare ca succesul ii prieste, vedeta primind oferta Antenei 1, de a realiza un reality show. Va fi unul cu totul inedit fata de cel de la B1TV, unde protagonisti sint Irinel si Monica Columbeanu. Invitat permanent va fi Silviu Prigoana. Cei doi soti ne vor arata momente inedite din viata lor. In aceasta productie TV se va pune accent si pe cariera, nu numai pe viata personala. Adriana si Silviu se vor implica in tot felul de campanii umanitare. Adriana va aborda in emisiune si teme jurnalistice, iar Prigoana de mediu. Surse din Antena sustin ca Adriana va primi pentru serviciile sale suma de 10.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.