Cintaretul jamaican Sean Paul va sustine un recital de citeva piese in cadrul show-ului de acordare a Premiilor Muzicale MTV Romania, care va avea loc pe 10 mai, in Parcul Izvor din Bucuresti.
Artistul a devenit cunoscut pe plan international odata cu lansarea single-ului "Gimme the Light", iar albumul "Get Busy", care a urmat, a fost vindut in peste sase milioane de exemplare. In acelasi timp, Sean Paul a putut fi auzit pe hitul lui Beyonce, "Baby Boy", si alaturi de Blu Cantrell, in piesa "Breathe", ambele fiind in topul pieselor anului 2003 si sporind astfel notorietatea artistului. In septembrie 2005, a lansat albumul intitulat "The Trinity". Sean Paul si-a petrecut cea mai mare parte a anului 2006 sustinind recitaluri in deschiderea turneului lui Mariah Carey. Tot anul trecut, el a fost nominalizat la Billboard Music Awards, la patru categorii, printre care si "cel mai bun artist masculin".

Premiile Muzicale MTV Romania 2007 vor avea loc anul acesta in aer liber, dupa conceptul MTV Arena, intr-un loc special amenajat in Parcul Izvor. Astfel, cistigatorii din acest an urmeaza sa fie desemnati in incinta unui cort urias care va fi instalat in parc. Prezentatorii spectacolului vor fi membrii trupei Cassa Loco. La fel ca in anii precedenti, spatiul evenimentului va avea o capacitate de 3.000 de persoane.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.