Prezentatoarea TV locuieste impreuna cu mama si cu bunica sa intr-o vila dintr-un cartier bucurestean. De altfel, asa cum spune ea tot timpul, cele doua sunt cele mai importante persoane din viata sa si, mai mult ca sigur, ca nu se va muta prea curand.
Desi se apropie cu pasi repezi de varsta de 30 de ani, Andreea nu se grabeste foarte tare sa se aseze la casa ei, tocmai datorita faptului ca are o relatie speciala cu mama sa si cu "bunii", cum ii spune ea bunicii sale. Cu toate acestea, vedeta s-a mobilizat si s-a gandit sa-si construiasca propria casa, despre care nu poate sa spuna decat ca va fi ceva simplu, dar modern. Datorita faptului ca investitia este considerabila, Andreea a inceput sa-si impuna anumite restrictii in ceea ce priveste alte cheltuieli. Dupa cum ea insasi recunoaste ca este o persoana foarte cheltuitoare si chiar risipitiare, acum este nevoita sa mai stranga putin cureaua, pentru a putea duce la sfarsit proiectul imobiliar.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.