Fosta componenta a trupei Hi-Q, Dana Nalbaru, se pregateste sa-si crestineze fiica. Dupa modelul cununiei civile desfasurata, in urma cu doi ani, in mare secret la Brasov, Dana Nalbaru si sotul sau, actorul Dragos Bucur, vor ca si botezul micutei Sofia sa aiba loc in familie.
`Vom face botezul la Bran, in acelasi loc in care am facut si nunta. Am tinut mult ca Sofia sa fie botezata la aceeasi biserica in care ne-am casatorit noi si sa ne fie alaturi familiile si prietenii nostri. Nimic fastuos, un cadru plin de caldura, la munte, la o stina, linga cei dragi.`- ne-a dezvaluit tinara mamica. Ceremonia va avea loc la 21 aprilie, nasa micutei fiind Luminita, o foarte buna prietena a Danei.

Despre Sofia, ne-a spus ca este un copil cuminte, iar despre Dragos ca se implica foarte mult in cresterea fetitei, fiind expert in schimbarea scutecelor. `In functie de ce treaba are fiecare dintre noi (eu sau Dragos) ne stabilim programul de stat cu micuta noastra.` Cuplul isi mai doreste copii, pentru ca Sofia sa copilareasca alaturi de un frate sau o sora. Recent, Dana si Dragos si-au achizitionat un teren la Balotesti, unde au de gind sa-si construiasca o casa. Deocamdata sint in stadiu de proiect.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.