Iuliana Luciu si-a serbat ieri ziua de nastere, alaturi de familie si de cei mai apropiati prieteni ai sai, de la care a primit numeroase cadouri.
Dar, cadoul cel mai asteptat, din partea surorii sale si al logodnicului ei, il va primi cam cu doua luni intarziere. "La inceputul lui iunie voi pleca impreuna cu Razvan, prietenul meu, cu Nicoleta si Zsolt in Croatia. E o vacanta pe care o primesc, in dar, de la ei."

Daca anul acesta Iuliana a ales marea, anul trecut, de ziua ei, actrita din serialul "Om sarac, om bogat" a sarbatorit la munte, in Austria: "Chiar pe 17 aprilie, anul trecut, eram cu iubitul meu, Razvan, in Austria. Tot atunci ne-am si logodit, asa ca pot spune ca acela a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea", a marturisit Iuliana. Daca anul tecut s-a logodit, iar anul acesta pleaca in vacanta in "familie", impreuna cu sora sa si iubitul acesteia, poate anul viitor Iuliana isi va sarbatori ziua de nastere ca femeie maritata, avand in vedere cat de stransa este relatia sa cu Razvan.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.