Un scandal mediatic provocat de o revista saptamanala de scandal, care a publicat niste poze compromitatoare cu o femeie despre care se presupunea ca este Cristina Rus, a readus-o pe aceasta in atentia publicului.

Desi in ultimul timp cantareata nu prea a mai aparut nici pe la evenimente, nici pe la emisiuni televizate, in viata sa s-au petrecut mai multe evenimente importante.

Cu siguranta, cel mai important dintre acestea este faptul ca s-a despartit de prietenul sau, Calin Pop, dupa o relatie care a durat aproximativ sapte ani. Conform spuselor sale, relatia s-a racit treptat-treptat, mai ales din cauza sutelor de kilometri care i-au despartit ani de zile. Asa cum este si firesc, de altfel, Cristina isi doreste acum sa ia o pauza din acest punct de vedere, pentru a se reface dupa aceasta despartire. "Vreau sa vad cum e sa respiri, sa fii linistit tu cu tine", a spus in emisiunea "Agentul VIP", de la Antena 2. De asemenea, ea a adaugat ca momentan, in viata sa, nu exista niciun barbat, chiar daca paparazzi au mai "combinat-o" cu diverse personaje mai mult sau mai putin cunoscute, inclusiv cu managerul sau, barbat insurat, de altfel.

Cristina a acceptat in premiera, la aceasta emisiune, sa vorbeasca despre scandalul pozelor pornografice. Cel mai mult a bucurat-o faptul ca familia sa a sustinut-o, iar acum este hotarata sa actioneze in judecata revista cu pricina. in acest sens, a angajat un avocat care se va ocupa de demersul lucrurilor. Pana acum, Cristina nu s-a hotarat ce daune morale le va cere respectivilor. Deja este cert faptul ca "actrita" din pozele respective este Lexi Erickson, nascuta in SUA, Wisconsin.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.