Irinel Columbeanu se lanseaza iar in afaceri! El se pregateste sa sparga piata materialelor de constructii cu un nou produs.

Miliardarul crede ca toate firmele de constructii vor folosi acest material pentru ca este foarte usor de utilizat si va scadea mana de lucru. Lansarea produsului "minune" a avut loc ieri, la Romexpo, unde proaspatul tatic a fost sustinut de Monica si de fiica lor, Irina.

Irinel Columbeanu a coborat din limuzina lui de peste jumatate de milion de euro, imbracat nu ca un milionar, ci ca un muncitor pe santier, gata sa se apuce de treaba. Nu a stat pe ganduri si s-a apucat imediat de construit. "Columbeanit", pe numele lui, amestecul lui Irinel si Moni poate fi folosit la fundatiile caselor, consolidari si chiar constructii care pornesc de la zero.

Ca orice patron, care stie ca intr-o afacere profitabila trebuie sa investesti si alte lucruri in afara de bani, miliardarul a pus osul la treaba si ne-a demonstrat cat de repede se poate construi un zid cu ajutorul produsului sau "magic". intrebat daca ii va construi fetitei lui o casa cu ajutorul "produsului minune", miliardarul a raspuns cu o oarecare seninatate: "Sigur ca da, de ce nu? Daca vi-l recomand dumneavoastra, de ce nu l-as folosi si eu?" inainte de a face demonstratii in fata camerelor de luat vederi, miliardarul s-a asigurat ca nu va da gres. Apoi, epuizat, Irinel Columbeanu s-a refugiat la umbra unui cort, unde a si tinut o conferinta de presa si s-a infruptat, impreuna cu invitatii, din mai multe tipuri de mancaruri, "nespecifice" muncii de santier pe care a depus-o.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.