Unul dintre cei mai curtati burlaci de la noi este Alexandru Erbasu. Avind o avere considerabila, brunetul a sucit mintile multor vedete din show-biz.
A avut o idila cu Delia, insa povestea lor de iubire nu a fost decit un foc de paie. La un moment dat, a fost impreuna cu Maria Marinescu. Nu de putine ori partidele lor de amor erau birfite, cu aviditate, pe la colturi, de catre vecini. Intre timp, o noua iubita a aparut la mijloc, Elena Basescu. Cei doi nu au recunoscut nimic, spunind ca sint doar prieteni?! Insa, se aude, prin tirg, ca Alex Erbasu are tot felul de apucaturi mai putin ortodoxe. Isi filmeaza partidele de sex, avind o slabiciune de a imortaliza pe pelicula iubitele din viata lui. Nu stim daca le arata si prietenilor si se amuza impreuna, dar e cert ca lui Erbasu junior ii plac jocurile periculoase. Nu ar fi exclus ca, pe viitor, sa gasim pe piata si casete video cu aventurile amorezului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.