In urma cu peste 20 de ani, legendarul actor a avut cancer la gat

Sir Sean Connery a efectuat recent, in secret, o serie de analize pentru depistarea cancerului la gat, o boala teribila de care s-a vindecat in urma cu peste 20 de ani. Fostul agent 007 "s-a cautat" la un spital din New York, iar pentru a onora programarea la medic, facuta cu doua saptamani in avans, a refuzat invitatia de a gazdui un eveniment caritabil, spre dezamagirea fanilor.

In 1986, dupa o serie de laringite succesive, actorul a aflat ca tumorile pe care le avea la gat erau canceroase. Acestea i-au fost indepartate chirurgical, dar s-au refacut, de aceasta data fiind insa benigne, motiv pentru care sir Connery este nevoit sa mearga anual la doctor pentru a se asigura ca nu devin cancerose.

Fratele actorului a fost dignosticat si el cu aceasta cumplita boala, iar tatal lor a murit tot de cancer la gat la varsta de 69 de ani. "Sean s-a dus la New York pentru testele anuale, pe care si eu le fac la Edinburgh", a precizat Neil, fratele starului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.