Desi mai este mai mult de o luna pana cand micuta Irina Columbeanu va fi botezata, pregatirile pentru petrecerea de dupa eveniment sunt aproape pe terminate.
Totul a fost stabilit pana la cele mai mici detalii, inclusiv vesmintele Irinei, cat si ale mamei sale. Numai Irinel nu s-a hotarat inca ce va imbraca, cu atat mai mult cu cat, la acelasi eveniment, isi va sarbatori si el aniversarea a 50 de ani.

Curtea casei de la Izvorani va fi amenajata ca-n basme, cu tot felul de aranjamente florale, nuferi pe malul lacului si fantani din care sa curga sampanie. Ca tot a venit vorba de sampanie, cea care va curge din fantani va fi sampanie roze, al carei pret este de 700 de euro fiecare sticla. in rest, invitatii vor fi serviti cu sampanie de 200 de dolari. De asemenea, invitatii vor fi de-a dreptul imbuibati cu mancare, avand in vedere ca meniul este diferentiat intre petrecerea de la botezul Irinei si aniversarea lui Irinel, care se va desfasura dupa ora 24.00. Nu in ultimul rand, tortul va fi imens, de aproximativ trei metri.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.