Multe dintre doamnele din Romnia prefera sa aiba linga ele numai barbati cu multi bani, considerindu-se, astfel, mai fericite. Daca au conturi babane in banca, ii considera mai virili si mai interesanti.

Probabil, a avea un iubit foarte bogat, le face sa se simta si mai atragatoare. Va prezentam citeva dintre aceste vedete din showbiz, care si-au facut un scop din a alerga numai dupa barbati cu bani. Maria Marinescu - a devenit peste noapte sotia unuia dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania. Dupa casatoria cu Ion Ion Tiriac, ce a socat pe toata lumea, cea care se crede creator de moda, a devenit posesoarea unei averi de un miliard de euro. Chiar daca se vorbeste despre un contract prenuptial, acesta nu are valabilitate in Romania, decit daca cei doi au cetatenie dubla si l-au semnat in strainatate.

-Nicoletei Luciu - nu i-a ajuns un muzician-doctor ca Dinu Maxer. Dupa despartirea de fostul iubit, s-a cuplat rapid cu Zsolt Csergo, care are afaceri de 300.000.000 de euro din cazinouri, fiind si detinatorul unor fabrici de confectii in tara. Intre timp, domnisoara cu cei mai sexy sini din Romania, a inceput o afacere proprie, cu bijuterii, si are de gind sa-si deschida si un Mall. Ati auzit bine, un Mall, dar nu pe banii ei, ci pe cei ai iubitului. Zsolt o rasfata pe vedeta de la Acasa Tv, cu tot felul de cadouri costisitoare. Prin relatia cu iubitul, domnisoara fara voce, dar care se viseaza cintareata, are sansa sa viziteze cele mai frumoase orase din lume si sa aiba rochii de firma si masini de lux.

-Diana Munteanu s-a indragostit de un fotbalist care, pe linga celebritate, are si multi bani. Fotbalistul de la Dinamo cistiga peste 50.000.000 de euro din acest sport, dar si din afaceri. Asta il face sa fie unul dintre cei mai curtati barbati. Se va casatori in acest an cu Diana si astfel, aceasta va deveni una dintre cele mai bogate sotii de fotbalist. De altfel, acest rol este dorit de multe domnisoare de pe la noi.

-Kitty Cepraga a jucat in piese de teatru, in filme, iar italienii s-au indragostit de ea. Este considerata una dintre cele mai indragite vedete din aceasta tara. Si unde se putea indragosti daca nu in tara sa adoptiva. Kitty este de un an impreuna cu James (29 de ani), de origine americana, dar care are afaceri in Italia, contabilizind o avere de 250.000.000 euro. L-a prezentat parintilor si nu ar fi exclus sa urmeze si o nunta. Are si ea bani, dar nu asa de multi ca iubitul, asa ca o partida cu amorezul este de rivnit.

-Elena Stoica, anonima secretara a lui George Copos, a ajuns celebra dupa ce presa a descoperit relatia ei de iubire cu fostul premier. Businessmanul este detinatorul unei afaceri de 450.000.000 dolari, iar pe iubita sa a cadorisit-o cu un apartament de lux in Cartierul Francez, o masina BMW si multe altele. Daca va divorta de sotia sa, actuala iubita va intra in posesia unei averi fabuloase.

-Cristina Spatar a fost impreuna cu Mirco, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Italia. L-a inselat cu Ianis Zicu si Marian Ionescu, iar acesta a parasit-o. Nu a stat prea mult singura, a urmat Leo de la Strehaia si, acum, Alexandru Adamescu, a carui avere este estimata la 600-700.000.000 de dolari. Familia sa face parte dintre cele mai bogate din Romania. O asa partida si-ar dori oricine, mai ales regina R&B, care se stie ca are o slabiciune pentru masculii potenti financiar.

-Ramona Badescu, o romanca vestita in Italia, are si ea un iubit foarte bogat. Ricardo este tot om de afaceri si detinatorul unei averi de 300.000.000 euro. Indragostit lulea de actrita, italianul a cerut-o de sotie, i-a facut cadou un BMW si un apartament de lux in centrul Romei, iar nunta vrea sa fie cel mai grandios eveniment din viata iubitei sale. Vedeta cistiga mult din filme, dar si din reclame, si nu putem spune ca s-a indragostit de Ricardo pentru bani. Insa avem o intrebare: daca nu era asa de bogat, mai lua in calcul o relatie cu el?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.