Din cauza vietii dezordonate pe care a dus-o in ultima vreme, Britney Spears parea pierduta. insa acum, vedeta pare mai hotarata ca niciodata sa renunte la imaginea de epava.

Britney a fost vazuta recent plecand de la "Dance Studio", unde e posibil sa reinceapa lectiile de coregrafie ce o tineau in forma.

De asemenea, vedeta a vizitat recent Las Vegas-ul pentru cateva operatii. Ea a inceput o serie de tratamente ce o vor readuce la silueta dinainte. Dar pentru asta, a fost avertizata de chirurgul estetician de la Hollywood, dr. Raj Kanodia, ca va scoate din buzunar in jur de 130.000 $.

Pentru inceput, ea va face 12 injectii de topire a grasimii ce o vor costa 18.000 de dolari. Vedeta si-a mai programat: o operatie de ridicare a sanilor (8.000 $), liposuctii pe spate, abdomen, stomac si brate (16.000 de dolari), precum si o interventie de subtiere a partii superioare a bratului (6.000 $). si astea sunt doar cateva dintre modificarile pe care Britney ar trebui sa le faca pe cale chirurgicala, este de parere medicul plastician Raj Kanodia, al carui sfat vedeta l-a cerut recent...

La doar 25 de ani, Britney Spears a vandut peste 76 de milioane de albume in intreaga lume. in 2004 s-a maritat cu interpretul rap Kevin Federline, a nascut doi copii, Sean Preston (2005) si Jayden James (2006). Desi parea fericita alaturi de sotul ei, Britney a intentat divort anul trecut in noiembrie, motivand "diferente ireconciliabile". Iar acum, vedeta pare a fi pregatita sa revina la viata dinainte.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.